Kimler hatta?
Toplam 3 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 3 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]


Sitede bugüne kadar en çok 268 kişi 11/8/2017, 00:45 tarihinde online oldu.
Hatta olan üyelerle yazışmak için
Önce Alanyurt sitesine isminizle giriş yapmanız gerekiyor Chat Box sayfada kolonunun en sağında en üstte giriş yap butonuna tıklayın altta mesaj yazan yere mesaj yazıp enter a tıklayın
ŞİFRESİNİ UNUTANLAR
kullanıcı adı: küçük harflerle adınız bir boşluk soyadınız şifreniz......: bitişik olarak adınız soyadınız olacaktır giriş yaptıktan sonra şifrenizi değiştirebilirsiniz
En son konular
» TOPRAĞIMIN YETİŞTİRDİĞİ İNSANLAR
17/10/2017, 09:02 tarafından turanyunal

» 319 40 yıllık fotoğraf bunlar kim
10/4/2017, 11:30 tarafından turanyunal

» Ehtibar halamız hakkın rahmetine kavuştu
26/2/2015, 19:20 tarafından turanyunal

» Mustafa yunalın cd si
17/1/2015, 11:05 tarafından turanyunal

» İzzetdin bilgenin torunu
16/7/2014, 18:19 tarafından turanyunal

» PROGRAM İNDİRME SİTESİ
30/4/2014, 14:06 tarafından Mustafa YUNAL

» Satılmış KARADUMAN vefat etmiştir
25/3/2014, 15:45 tarafından namuk cinar

» Eşref zeytun
25/3/2014, 15:44 tarafından namuk cinar

» BÜYÜK İHANET
20/3/2014, 20:20 tarafından turanyunal

» kevser ayhanın vefatı
12/2/2014, 06:55 tarafından namuk cinar

» Reşit KANAL ın vefatı
12/2/2014, 06:53 tarafından namuk cinar

KÖYÜMÜZÜ DÜNYA GÖRSÜN İSTERMİSİNİZ
köyümüzün google earth ta tanıtımı için resimler koyduk tıkladıkça önemi artacak uydu fotoğrafı netleşecektir
AVATAR gönderdiğiniz mesajın yanında çıkacak resminizdir
kişi bilgilerine girip avatarınızı değiştirebilirsiniz AVATARINIZA RESMİNİZİ KORSANIZ TANIMAYANLARDA TANIR

KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından Turan YUNAL Bir 6/1/2008, 22:49

KÖYÜMÜZDE PİŞEN BİZE ÖZGÜ ARA SIRA OLSADA YESEK DEDİĞİMİZ YEMEKLERİN TARİFLERİNİ YAZARAK KÜLTÜRÜMÜZÜ YAŞATALIM BÜTÜN YEMEKLERİ BİR KİŞİ YAZMASIN RENKLİ SİMALARDAN GELSİN İSTEDİM HOŞ OLUR SANIYORUM BAYANLARINDA İLGİSİNİ BEKLERİZ
avatar
Turan YUNAL
Yönetici
Yönetici

Mesaj Sayısı : 630
Yaş : 51
Nereden : SİVAS
Points : 277
Kayıt tarihi : 26/01/07

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

HASUTA

Mesaj tarafından Turan YUNAL Bir 7/1/2008, 11:18

HASITA

MALZEMELER
BİRLİTRE SOĞUK SU
BİR SU BARDAĞI UN
BİRSU BARDAĞI TOZ ŞEKER
ÇAY KAŞIĞININ UCUNDA TUZ
ÜZERİ İÇİN BİR YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI

YAPILŞI

SU ŞEKER UN TUZ TENCEREYE ALINIR ORTA HARARETTE ATEŞTE KREMA HALİNE GELENE KADAR KARIŞTIRILIR
UN KOKUSU GİDİNCEYE KADAR PİŞİRİLİR SERVİS TABAĞINA ALINIP ÜZERİNE KIZARMIŞ TEREYAĞI DÖKÜLÜR .



ALANYURTTAN ÇIKINCA ADI MUHALLEBİ OLABİLİYOR ÜZERİNE CEVİZ FINDIK TA KONUYOR AMA BİZİM ORJİNALİMİZ YUKARDAKİ

AFİYET OLSUN
avatar
Turan YUNAL
Yönetici
Yönetici

Mesaj Sayısı : 630
Yaş : 51
Nereden : SİVAS
Points : 277
Kayıt tarihi : 26/01/07

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından saliha Bir 7/1/2008, 21:04

KARTOLLU HINGEL (PATATESLİ)

Malzemeler: 4 kişilik

1- 1 kg. un
2- 1 adet yumurta
3- 250.grm. tere yağı
4- 1.kg.kartol (patates)
5- isteğe göre yoğurt
6- YETERİ KADAR TUZ KARABİBER PUL BİBER

YAPILIŞI
Patatesler suda peşerken
bir leğende yeteri kadar su un yumurta güzelce kulak memesi yumuşaklığında yoğrulur
pişen kartollar (patatesler)kabukları soyulduktan sonra ezilir içerisine kafi derecede tuz karabiber pul biber katılarak karıştırılır
daha sonra yuğrulan hamur ufak yumak (beze) yapılır tahta (sofra )
üzeride oklava ile katmer (gözleme) hamuru gbi açılarak kare şeklinde kesilerek içerisine hazırlanmış olan kartolları (patatesleri)misket büyüklüğünde ortalarına konarak nuksa (üçgen )şeklinde kenarları sıkıca kapatılır bu işlemler bittikten sonra geniş bir tencerede kaynar suda pişirilerek ilistirde (kevgir) de soğuk su altıda süzülür süzülme işleminden sonra servis tabağına alınarak tereyağı ereitilerek üzerine bolca gezdirilerek servise hazır olur iteğe görede sarmısaklı yoğurtla da yenilebilir hıngel fazla bekletilmeye gelmez
avatar
saliha
Misafir


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından saliha Bir 7/1/2008, 21:28

MEŞHUR ŞİLE YEMEĞİ

MALZEMELERİ

YETERİ KADAR SU
1. SU BARDAĞI BULGUR
3. ADET KABUĞU SOYULMUŞ NORMAL DOMATES
1.YEMEK KAŞIĞI SALÇA
1.ADET KURU SOĞAN
YAPILIŞI
BİR TENCEREDE SU KAYNADIKTAN SONRA
BULGURU DÖK 15- 20 DAKİKA SONRA SOYULMUŞ DOMATESLERİ
İÇERİNE DOĞRA
ÇOK SULU DEĞİL ÇOKDA PİLAV GİBİ KURU OLMAYACAK YUMUŞAK OLACAK

AYRI BİR ANIK TAVASI İÇERİSİNDE
YAĞ KONULARAK SOĞAN ÇOK KÜÇÜK DOĞRANARAK PEMPE BİR ŞEKİLE GELENE KADAR KAVRULUR SALÇASI İÇERİSİNE KONULARAK BİRAZDAHA ATEŞİN ÜZERİNDE SOS ŞEKLİNE GETİRİLİR ŞİLELİN ÜZERİNE GEZDİRİLEREK SERVİSE SUNULUR
avatar
saliha
Misafir


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından Turan YUNAL Bir 11/1/2008, 16:42

arkadaşlar bu bölüm taştan abiile bana çalışıyor birazda siz bişeyler yazsanız aşağdaki yemeklerin tarifini bilen yazsın
YEMEK LİSTESİ
herle çorbası
haşıl
kete
kesme aşı
mantı
ekmek aşı
düğü çorbası
sini bağLaması
hedik
kavurga
pağaç
tandır gagalası
dövmeç
kabak tatlısı
kabak aşı
sahanda yumurta
sac katmeri
bişi
ekmek badı
gılik
keşkah
ayran aşı
erişte
çökelikli
mehsene
nohut kavurgası
cılbır


En son Turan YUNAL tarafından 21/3/2009, 09:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
avatar
Turan YUNAL
Yönetici
Yönetici

Mesaj Sayısı : 630
Yaş : 51
Nereden : SİVAS
Points : 277
Kayıt tarihi : 26/01/07

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından Taştan DİLER Bir 12/1/2008, 15:29

Turan kardeş doğru söylersin yazmış olduğun yemeklerin tamamını her alanyurtlu ve alanyurtla bağlantısı olan mutlaka az veya çok bildiğinden eminim fakat ne yazıkki nedense yazmıyorlar şimdi ben diyorumki herle çorbası normalda PENSİLİN İĞNESİ GİBİDİR HER DERDE DEVADIR...!
CILBIR DERSEN Bayanların beylerine çok acil durumlarda hemen kaynar suya iki yumuta tuz biber işte sana cılbır fakat başkaları da yazsın diye bekliyoruz yorumlar değişik olabilir olsun sonuçta hep alanyurtluyuz köyümün şirvesiylede yemekleriylede her zaman gurur duyuyorum
avatar
Taştan DİLER
Moderator
Moderator

Mesaj Sayısı : 940
Yaş : 62
Nereden : ANKARA
Points : 224
Kayıt tarihi : 29/01/07

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından nergis cankaya Bir 13/1/2008, 14:13

Kelecos
Ekmek asi

kelecosun yapilisi kuru ekmekleri dogranir sarmisakli yogurtla karistirip uzerine kizarmis tereyagi dokulur.

Ekmek asida yapilisi yine kuru ekmekleri dogranir ustune cokelekle veye yumurtayla sos yapilir ustune dokulur.

yapilir yapilmaz yiyilir yoksa hamurlar.
avatar
nergis cankaya
Moderator
Moderator

Mesaj Sayısı : 557
Yaş : 27
Nereden : Italia
Points : 55
Kayıt tarihi : 11/08/07

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından durancankaya Bir 13/1/2008, 14:19

Dos ekmegi ramazan aylarinda yenir sahura gec kalinca yataktan cikmadan gogsune alip bi ekmek koyup isirip isirip yemeye dos ekmegi denir.

Sastim asi da sasirip kaldiginda kaynamis suyun icine patates ezilir bi razda salca atilir kaynadikdan sonra yiyilir Allah sasirmasinda bu yemegin ismide sastim asi.
avatar
durancankaya
Üstün Rütbeli Üye
Üstün Rütbeli Üye

Mesaj Sayısı : 210
Nereden : Italya
Points : 33
Kayıt tarihi : 23/06/07

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından nergis cankaya Bir 13/1/2008, 17:56

Cokelik sundurmesi
tavaya sivi yag koyup cokeleki sunene kadar karistirip istersenin 1 tane yumurtada koyabilirsiniz.

Ayran asi
Yarmayi pisirip yogurdu ozeleyip icine katip kaynayancaya kadar karistirilacak
sosu icin tavaya 1 kasik yag, nane tuz sonra corbanin ustune tokulur.
avatar
nergis cankaya
Moderator
Moderator

Mesaj Sayısı : 557
Yaş : 27
Nereden : Italia
Points : 55
Kayıt tarihi : 11/08/07

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından kadir zeytun Bir 13/1/2008, 21:57

HERLE AŞI

MALZEMELER
bir bardak mercimek
4 kaşık un
1 kaşık salça
1 kaşık tereyağı
yeterince tuz baharat


yeşil mercimek haşlanır

suyla 4 kaşık unu kaynayana kadar karıştıracaksın
yeşil mercımeği suyla kaynamış unun içine katacaksın
yağda salçalı sos yapıp katacaksın
5 dakıkada oylede kaynatıp sıcap olarak servıs yapacaksın


AFİYET OLSUN
avatar
kadir zeytun
Üye
Üye

Mesaj Sayısı : 6
Yaş : 45
Nereden : Tokat
Points : 0
Kayıt tarihi : 03/01/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından DuRSuNKaRaDuMaN Bir 23/1/2008, 18:52

CILBIRDA Benden

MALZEMELER
1.su bardağı su
2.adet yumurta
sarı yağ (tere yağı)
tuz ve biber

YAPILIŞI: Suyu tavaya koyup kaynatılır içerisine tuz eklenir, yumurtalar içine kırılıp pişirilir ,sonra ayrı bir tavada yağ kızartılıp üzerine dökülür ve üzerine biber eklenir AFİYET OLSUN
avatar
DuRSuNKaRaDuMaN
Moderator
Moderator

Mesaj Sayısı : 253
Yaş : 33
Nereden : SİVAS
Points : 78
Kayıt tarihi : 18/05/07

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından tuba diler Bir 29/6/2008, 15:33

kete
tarifi yazarım ama göz kararı.ben ölçü kullanmam :)
sıvı yağ,tuz,yoğurt,eritilmiş margarin,un,su,yaş maya karıştırılarak ketenin hamuru elde edilir.
içi için; margarin eritilir,un ve tuz eklenerek biraz kavrulur(kavurmazsanız iç çiğ tadar).hamur eşit parcalara bölünerek yumak yapılır.yumaklar acılır,yağlanır.8 parcaya bölünür parcalar üst üste konur ve iç malzeme konur.tepsiye konarak elle acılır(evlerde fırın kosuluyla böyle oluyor anca)üzerine isteğe göre yumurta sarısı ve ya yoğurt sürülür.önceden ısıtılmış fırında pişirilir.afiyetle yenir...

tuba diler
Üye
Üye

Mesaj Sayısı : 4
Yaş : 30
Nereden : istanbul
Points : 0
Kayıt tarihi : 29/06/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından mehmet emin aydın Bir 28/7/2008, 20:40

mantı: mantı deyince kayseri mantısı sanılmasın bu alanyurt'un mantısı. önce mantılık hamur yoğrulur. sonra sofranın üzerinde yapılan hamur yumakları açılır. sonra açılan hamur 4-5 santim büyüklüğünde kesilir. sonra okesilen parçaların bir kaçı üst üste konularakince ince kesilir.sonrada o ince uzun kesilenler birleştirilerek kare şeklinde küçük küçük kesilir. sonra o kurutulur. pişirirken önce bir kazana su koyulur. su kaynara çıktıktan sonra biraz tuz atılılır kesilen hamur kazana yavaş yavaş dökülür. yapışmasın diye arada bir karıştırılır. pişince süzgece alınır ve biraz soğuk su tutularak süzülür. biraz sulandırılmış yoğurda katılır. içine bir kaç diş sarmısak ezilir. işte sana alanyurt mantısı
avatar
mehmet emin aydın
Üye
Üye

Mesaj Sayısı : 15
Yaş : 42
Nereden : ARTOVA/TOKAT
Points : 1
Kayıt tarihi : 06/07/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından tuba diler Bir 25/9/2008, 13:26

ya özkan abi selam.o tarif mercimek herlesinin tarifiymiş ablam öyle diyor.o zaman tarifin basına mercimek herlesi yazsınlar diyor.valla elçiye zeval olmaz yani.benden söylemesi

tuba diler
Üye
Üye

Mesaj Sayısı : 4
Yaş : 30
Nereden : istanbul
Points : 0
Kayıt tarihi : 29/06/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından pakize turna Bir 20/3/2009, 15:20

sulu köftemiz mazememiz bir kilo kıyma yağsız yarım kilo ince bulgur iki soğan üç diş sarımsak bir kaşık şalçaiki yumurta bütün baharatlar artı maydanoz reyhanı unutmyalım bunların hepsini katıp yoğuruyoruz iyiyce misgetten daha küçük yuvarlak yapıyoruz ve bunu salçalı baharatlı suda pişiriyoruzafiyet olsun
avatar
pakize turna
4 yıldız rütbeli üye
4 yıldız rütbeli üye

Mesaj Sayısı : 313
Nereden : İZMİR
Points : 251
Kayıt tarihi : 06/11/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından pakize turna Bir 20/3/2009, 15:46

mercimekli bulgur pilavı
bir bardak yeşil mercimek
bir bardak bulgur tere yağı
pul biber mercimeği önceden pişiriyoruz
sonra içine bulgurunu koyuyoruz pişip
suyunu çekince yağını eritip biberini atıp
yağı katıyoruz ondakka bekletip servise hazır
afiyet olsun
avatar
pakize turna
4 yıldız rütbeli üye
4 yıldız rütbeli üye

Mesaj Sayısı : 313
Nereden : İZMİR
Points : 251
Kayıt tarihi : 06/11/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından pakize turna Bir 21/3/2009, 09:59

pişi yazayım
ekmek pişirmek için bir tekne hamur
yoğuruduk mayalandıktan sonra tandır yakardık
küçük küçük yumak alır tavaya yağı koyar
yumakları açar kızar tırdık
al sana pişi bazende arasına maydonozlu çökelik koyardık
buda çökeleklisi olurdu çok da güzel olurdu yapıp yiyenlerede afiyet olsun
avatar
pakize turna
4 yıldız rütbeli üye
4 yıldız rütbeli üye

Mesaj Sayısı : 313
Nereden : İZMİR
Points : 251
Kayıt tarihi : 06/11/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından Turan YUNAL Bir 27/4/2009, 16:03



HAŞIL



SÜTLAÇ





EKMEK AŞI




VE MADIMAK
avatar
Turan YUNAL
Yönetici
Yönetici

Mesaj Sayısı : 630
Yaş : 51
Nereden : SİVAS
Points : 277
Kayıt tarihi : 26/01/07

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

soğanlama ve madımak yemeği

Mesaj tarafından Turan YUNAL Bir 28/4/2009, 09:40



SOĞANLAMA





MADIMAK AŞI
avatar
Turan YUNAL
Yönetici
Yönetici

Mesaj Sayısı : 630
Yaş : 51
Nereden : SİVAS
Points : 277
Kayıt tarihi : 26/01/07

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından pakize turna Bir 28/4/2009, 11:19

sağolunuz emeğinize ellerinize sağlık diğer yemekler senin olsun şu madımak aşını gönder gelsin bunları senmi pişiriyon yoksa gadaş hepside çok güzel görünüyo tşk
avatar
pakize turna
4 yıldız rütbeli üye
4 yıldız rütbeli üye

Mesaj Sayısı : 313
Nereden : İZMİR
Points : 251
Kayıt tarihi : 06/11/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından medine eller Bir 1/6/2009, 20:35

Turan amca cok tesekkurler listede benim bilmedigim iki tane yemek var hic duymamistim,tarifini yazabilirseniz memnun olurum
mehsene
tandır gagalası
sini bağLaması
avatar
medine eller
Rütbeli Üye
Rütbeli Üye

Mesaj Sayısı : 80
Yaş : 30
Nereden : ITALYA-IMPERIA
Points : 109
Kayıt tarihi : 03/03/09

Kullanıcı profilini gör http://www.mekanim.de

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından Turan YUNAL Bir 2/6/2009, 21:38

Mehsene mercimek çorbası
avatar
Turan YUNAL
Yönetici
Yönetici

Mesaj Sayısı : 630
Yaş : 51
Nereden : SİVAS
Points : 277
Kayıt tarihi : 26/01/07

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından kübra göktaş Bir 5/7/2009, 20:16

SİNİ BAĞLAMASI: YUFKAYLADA YAPILIR. KÖYDEDE GENELDE İŞKEFE İLE YAPILAN Bİ ÇEŞİT BÖREK OLDUĞUNU BİLİYORUM.
avatar
kübra göktaş
Üst Rütbeli Üye
Üst Rütbeli Üye

Mesaj Sayısı : 76
Nereden : TOKAT
Points : 86
Kayıt tarihi : 13/06/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından rukiye diler Bir 23/12/2009, 21:43

mrb ben rukiye yani cafer dilerin kızı herle aşını yanlış vermiş arkadaş o kesme çorbasının tarifi herle aşında mercimek yoktur ben tarifi veriyim herle aşı dediğimiz gerçekten mide ağrısına çok güsel geliyor hastalıklara iyidir öncelikle 1 küçük tasla un koyarız tencereye göre tabi bu tarif yani normal çorba tenceresi için sonra göz kararı su koyarıs ama azar azar un topaklanmasın diye iyice ezeriz unu sonra suyu boşaltırız komple kaynayana kadar karıştırırız iyice o kaynadıktan sonra yağ soğanı hazırlarız bir nevi ismide anıktır 1 orta boy soğanı ince ince küp şeklinde doğrarıs ve 1 çay bardağına yakın sıvıyağ koyarız pembeleşince az soğutup pul biber ekleriz arzuya göre bol koyabiliriz çorbanın üzerine dökeriz bir iki taşım daha kaynatııktan sonra altını kapatırız tuzunu sölemeyi unuttum ama gerek yok göz karrı yaparım ben anamdan öle öğrendim ::::::))))) afiyet olsun
avatar
rukiye diler

Mesaj Sayısı : 1
Yaş : 21
Points : 1
Kayıt tarihi : 22/12/09

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından Turan YUNAL Bir 23/12/2009, 21:58

avatar
Turan YUNAL
Yönetici
Yönetici

Mesaj Sayısı : 630
Yaş : 51
Nereden : SİVAS
Points : 277
Kayıt tarihi : 26/01/07

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından pakize turna Bir 25/12/2009, 14:28

kardeş ellerine sağlık ekmekleri kim pişirmiş pişireninde ellerine sağlık çok güzel görünüyo
avatar
pakize turna
4 yıldız rütbeli üye
4 yıldız rütbeli üye

Mesaj Sayısı : 313
Nereden : İZMİR
Points : 251
Kayıt tarihi : 06/11/08

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından meral zorlar Bir 25/12/2009, 16:13

valla ellerinize sağlık çok güzeller hepsi bende yazacam ama şimdilik bulamadım
avatar
meral zorlar
Rütbeli Üye
Rütbeli Üye

Mesaj Sayısı : 44
Yaş : 24
Nereden : tokat
Points : 48
Kayıt tarihi : 28/11/09

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından nurcan yunal Bir 9/1/2010, 14:29

tüm yemekler neysede tandır ekmeğini tek geçerim
avatar
nurcan yunal

Mesaj Sayısı : 47
Yaş : 28
Nereden : izmir
Points : 47
Kayıt tarihi : 14/12/09

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından ishak boran Bir 9/1/2010, 15:23

turan amca hepsi iyide tandir ekmegi daha iyi
avatar
ishak boran
Moderator
Moderator

Mesaj Sayısı : 199
Yaş : 24
Nereden : italya
Points : 222
Kayıt tarihi : 16/12/09

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından feramuz yunal Bir 11/11/2010, 13:54

merhaba yeğenim çok güzel yemekler yapmışsın yiyenlere afiyet olsun bana taze tandır ekmeği verin yeter.
avatar
feramuz yunal
Üstün Rütbeli Üye
Üstün Rütbeli Üye

Mesaj Sayısı : 37
Yaş : 66
Nereden : ZİLE
Points : 30
Kayıt tarihi : 03/04/07

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: KÖYÜMÜZÜN YEMEKLERİ

Mesaj tarafından Sponsored content


Sponsored content


Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz